воскресенье, 31 мая 2015 г.

Днепр не справился с Говерлой в Ужгороде

Один з небагатьох поєдинків, котрий впливав на долю місць у верхній частині турнірної таблиці, проходив в Ужгороді, паралельно з матчем «Шахтар» – «Карпати». Виборювати лігочемпіонівську путівку Мирон Маркевич вирішив без основної обойми гравців. Причина банальна – футболісти віддали всі сили у програному фіналі Ліги Європи, а шанси посісти в підсумку другу сходинку залишались не такими вже й великими. Відправивши у відпустку кількох легіонерів, наставник дніпропетровців, тим не менш, залишив у складі таких перевірених бійців, як Бойко, Чеберячко, Папа Гуйє, Федецький, Селезньов. А при першій необхідності з лави запасних були готові підсилити гру Коноплянка та Ротань.

 Певно, Мирон Богданович покладав певні сподівання, що, колись рідні «Карпати» дадуть бій «Шахтарю». Проте, події першого тайму свідчили про інше – гірники впевнено вели в рахунку 2:0, щоправда згодом львів'яни один м'яч відквитали.

 А от сценарій гри в Ужгороді був менш насиченим не те, що на голи, а й навіть на небезпечні моменти. Команди відверто не поспішали йти вперед, і хоча м'ячем краще володіли дніпропетровці, вижати щось конструктивне їм вдалось аж наприкінці першої половини гри. Активний на правому фланзі Ксьонз виходив на побачення з Ковалем, але метрів з 15 він пробив вище.

 На другий тайм команди вийшли зібранішими, живішими і, зрештою, з сильнішим бажанням перемогти. Проте, попереду у «Дніпра», як і раніше, нічого не ладилось – мінімум ударів у площину воріт. «Говерла» ж шукала свого щастя в контратаках. Кілька разів господарі поля мали дуже перспективні виходи, проте індивідуальні дії футболістів ужгородської команди залишали бажати кращого.

 У паралельному матчі «Карпати» зуміли зрівняти рахунок, і Маркевич, очевидно, оцінивши свої шанси завоювати срібло, пустив у гру Коноплянку та Ротаня, з розрахунком на підсилення атакуючої ланки. Але навіть цим виконавцям не вдалося посприяти такому жаданому голу.

 Зосередивши всю увагу на атаці, дніпропетровська команда ледь не пропустила м'яч у свої ворота. У середині другого тайму з позиції лівого інсайду на виконання пробивав Хльобас. Удар у дальній кут прийняла на себе стійка.

 А найнебезпечніший момент у «Дніпра» мав Федорчук. Удар ножицями від півзахисника дніпрян був видовищним, але забити не судилося – врятувала поперечка на пару з кіпером.

 До останньої хвилини «Дніпро» робив безрезультатні спроби вирвати перемогу, але нічийний підсумок – закономірний результат.




Говерла (Ужгород) - Днепр (Днепропетровск) - 0:0

Говерла: Максим Коваль, Виталийс Ягодинскис, Огнадон Акакпо, Сергей Люлька, Александру Тудосе, Максим Шацких (Виталий Каверин, '76), Дмитрий Трухин, Мирко Райчевич, Дмитрий Хлёбас, Сергей Мякушко (Иван Родич, '49), Максим Фещук

Днепр: Денис Бойко, Александру Влад, Артем Федецкий, Евгений Чеберячко, Папа Гуйе, Валерий Федорчук, Евгений Бохашвили (Денис Баланюк, '74), Андрей Близниченко (Евгений Коноплянка, '59), Павел Ксенз, Александр Васильев (Руслан Ротань, '60), Евгений Селезнев

 Дмитрий Трухин, 87. Максим Коваль, 92. Мирко Райчевич, 95. - Андрей Близниченко, 12.

Арбитр: Александр Иванов (Макеевка)

 Удары (в створ): 1 (0) - 12 (4)
 Угловые: 2 - 8
 Оффсайды: 1 - 4.

 Зрителей: 4.100
 Оценка поля: 4
 Честная игра: 6,750 - 7,750.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Баннер

Tak