понедельник, 15 июня 2015 г.

Михаил ФОМЕНКО: «Больше удовлетворен результатом, чем игрой»

Головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу своїх підопічних над збірною Люксембургу з рахунком 3:0 у матчі відбіркового циклу чемпіонату Європи 2016 року, який відбувся на «Арені Львів» у Львові.

- Михайле Івановичу, якби м'яч влучив не в стійку, а у ворота на десятій хвилині зустрічі, що було б далі?
 - Матч закінчився б з рахунком 3:1.

- Чи задоволені Ви грою Морозюка у цьому поєдинку? Чи можна сказати, що він успішно впорався зі своїми обов'язками, враховуючи дискваліфікацію Федецького?
 - Як бачите, він грав до самого фінального свистка. Хочеться йому подякувати за те, що він зміг швидко увійти в командну гру.

- Як Ви прокоментуєте заміни, які зробив тренерський штаб збірної України протягом поєдинку?
 - Остання заміна була вимушеною, оскільки у Ракицького виникли проблеми з паховими кільцями. Що стосується заміни Ротаня: Руслан не до кінця відновився після минулої гри зі збірною Грузії і важкого сезону, що завершився, в цілому. Втомлений був і Кравець, потрібно було освіжити лінію атаки. Шкода, що не було можливості зробити 5-6 замін. Хлопцям потрібно було поповнити емоції, адже без них складно виконувати свою роботу. Ми передбачали, що гра буде непростою. Плюс спрацював стимул у суперника, який хотів привітати тренера з днем народження. Дякую хлопцям, що все закінчилося добре в цій грі.

- Ви більше задоволені результатом або грою в матчі з люксембуржцями?
 - Більше задоволений результатом, аніж грою. Дуже складно було відновити емоції гравцям, вони приїхали «порожніми» до розташування національної команди.

- Чи задоволені Ви поведінкою і відвідуваністю вболівальників на трибунах «Арени Львів» у цьому матчі?
 - Ми сподівалися і не сумнівалися, що у нас буде чисельна перевага. Вболівальники стали нашим дванадцятим гравцем і дуже підтримували команду.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Баннер

Tak